acheter viagra
Home Reporty Mistrovství ČR v akrobacii Kluzáků Finále (25. 6. 2011, 4. deň)

Kto je online

Máme online 1 hosťa 

Prihlásenie





Mistrovství ČR v akrobacii Kluzáků Finále (25. 6. 2011, 4. deň)
Napísal Andrej   
Nedeľa, 09 Október 2011 12:12

 

V priebehu lietania Voľnej úlohy bola zverejnená 2.tajná. Obsahovala iba 6 prvkov, ale veľmi „drahých“. Okrem toho v nej boli 3 prvky, ktoré som ešte nikdy neletel, to sa stáva, Arestiho katalóg je fakt rozsiahli zoznam. Všetci sme pozaliezali cez obedňajšiu prestávku a študovali zostavu (miesto v boxe, rýchlosti, ...). To sme ale ešte netušili, že sa zostava nebude letieť a aj nasledujúci súťažný deň bude zrušený. Úloha v poobedňajších hodinách bola zrušená z dôvodu chýb v komunikácii medzi rozhodcami a  vlekármi, ktorý sa cítili

ohrozený počas aerovlekových vzletov. Miesto rozhodcov bolo umiestnené na prahu dráhy, z ktorej sme vzlietali. Informácia o nespokojnosti rozhodcov sa ale k vlekárom nedostala a ostala niekde na polceste. Emócie nakoniec vyhrali a zvyšok dňa sme strávili návštevou centra Kolína a posedávaním v letiskovom bare. Nasledovný súťažný deň mal byť lietaní v kombinácii s miestnym Dňom otvoreného letiska. Ranné lietanie, ale bolo odkladané z dôvodu nízkej oblačnosti. Oblaky v boxe stúpli do požadovanej výšky až okolo obeda, to už ale bolo letisko plné návštevníkov letiska. Prevádzka sa zhusťovala a atmosféra smerovala zase k zrušeniu úlohy. Posledný argument, ktorý nakoniec rozhodol o zrušení bol, že je box vyznačený cez oblasť divákov, čím by sme vedome porušovali display line. Poobede bolo umožnené voľné lietanie, prebiehali vyhliadkové lety a program vyvrcholil preletmi Gripenov. Vyhodnotenie súťaže bolo plánované na večer. Ja som to zabalil už poobede a radšej v kľude docestoval domov. Wilco ostal hájiť naše farby na večierku. Celkovo vybojoval pekné 4té miesto, ja som sa dostal na 5te.

Súťaž bola pekne pripravená a všetko bolo zabezpečené. Tieň na ňu vrhol iba fakt, že namiesto letenia 5tich úloh aj keď to počasie umožňovalo sme leteli iba 3x. Určite, ak to bude možné, tak o rok opäť radi prídeme na MČR. Je to príjemné stretnutie rovnako „trafených“ vyznávačov vertikálnych kilometrov.

Foto: Zdrol p.Kupra - Ďalšie: http://wiesenheim.rajce.idnes.cz/MCR_Akro_z_23.6/#